Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твБойко Рашков и Бойко Борисов

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твБойко Рашков и Бойко Борисов
Коментари Харесай

Юлий Москов: Бойко Рашков е машата на офицер Радев, момче за всичко, за мръсни поръчки

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Бойко Рашков и Бойко Борисов не са на един кръг. Те нямат общ спор. Рашков е една елементарна маша в ръзете на офицера Радев. Момче за всичко, за мръсни поръчки. Защото всичко, което сега се случва в България, е унизително за страната ни. Рашков е бил шеф на Националната следствена работа и като висш следовател знае по какъв начин се организира следствие и кое е доказателство, кое е реалност и кое клюка. Той добре знае по какъв начин се управляват СРС-ата, къде са оставени следите и по какъв начин могат да се видят. Той сега се занимава с клюки, с злословия от Женския пазар. Той до в този момент не е посочил едно доказателство за това, което приказва.

Това разяснява в ефира на Нова тв журналистът Юлий Москов.

Не знам той като правист по какъв начин си показва правовата страна. Още по-странното е, че този човек не отива в прокуратурата, не внася и нещо в съда. Той обикаля като цветарка от студио в студио да изяснява някакви неща, да приказва изумителни неща. Казва, че Бойко Борисов щял да яде хора. Така не се приказва даже в Африка! Представяте ли си в каква страна живеем!?, разяснява той.

В този случай може би някой доктор би трябвало да се произнесе, тъй като става дума за някакви ментални проблеми, добави той.

Когато Рашков беше шеф на Националното разследване се случи една преживелица. Гражданинът Бойко Рашков като частно лице написа тъжба до началника на следствието - Бойко Рашков, против мен. Началникът на следствието Рашков, отговаряйки на настояването на жителя Бойко Рашков образува против мен две следствени каузи. Аз отидох при основния прокурор и нещата завършиха доста бързо, описа журналистът.

Така че на подобен човек аз не мога да имам вяра, само че явно офицерът Радев търси и има вяра на тъкива хора. Той какъв брой народ извади от Държавна сигурност и ги назначи в държавното управление, добави той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР